Οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή της Θέρμης , δίπλα στον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου , το ακίνητο είναι διαμπερές διαθέτει 2.126 στρ με συντελεστή δόμησης 0,80 κατάλληλο να κατασκευαστούν περίπου 1700 τ.μ. κτηριακών εγκαταστάσεων , διαθέτει επίσης γεώτρηση . Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εκθεσιακός χώρος , γραφειακός, αναψυκτήριο , πρατήριο βενζίνης και φυσικά βιομηχανικές η βιοτεχνικές εγκαταστάσεις .
Να σημειωθεί πως για λόγους ασφαλείας και προστασίας του ακινήτου, δεν αναγράφεται η ακριβής διεύθυνση του ακινήτου, αλλά μια ενδεικτική στην ευρύτερη περιοχή αυτού.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που μας προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.
Βάσει νόμου και διασφάλισης όλων των συμβαλλομένων, κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού.
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο www.greenandgrey.gr
Μιχαήλ Ψελλού 16 – Κηφισιά, Καλαμαριά
(άνωθεν πρατηρίου Shell)
Στοιχεία επικοινωνίας:
info@greenandgrey.gr
+302316003600