Επί της Αλεξάνδρου Σβώλου, σε ένα από τα πιο κεντρικά και ζωντανά σημεία της πόλης, διατίθεται φωτεινό, διαμπερές ριζικά ανανεωμένο διαμέρισμα 92 τ.μ. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα και την αισθητική. Το διαμέρισμα αποτελείται από μια άνετη σαλονοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master bedroom με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ένα δεύτερο μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, φωτεινούς και άνετους χώρους και ένα μπαλκόνι με όμορφη θέα στην Αλεξάνδρου Σβώλου Η εξαιρετική τοποθεσία του, σε συνδυασμό με την πλήρη ανακαίνιση και τους σύγχρονους χώρους το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κέντρου. Ένα ξεχωριστό ακίνητο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει άνεση και ποιότητα ζωής από την πρώτη στιγμή.
Να σημειωθεί πως για λόγους ασφαλείας και προστασίας του ακινήτου, δεν αναγράφεται η ακριβής διεύθυνση του ακινήτου, αλλά μια ενδεικτική στην ευρύτερη περιοχή αυτού.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που μας προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.
Βάσει νόμου και διασφάλισης όλων των συμβαλλομένων, κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού.
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο www.greenandgrey.gr
Μιχαήλ Ψελλού 16 – Κηφισιά, Καλαμαριά
(άνωθεν πρατηρίου Shell)
Στοιχεία επικοινωνίας:
info@greenandgrey.gr
+302316003600